Navigatie overslaan
Weversgildeplaats Culemborg

Voorzieningen

Ons gebouw is gelegen in het Winkelcentrum Parijsch met winkels voor alle dagelijkse benodigdheden en bovendien een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut, tandarts en een dierenarts in de onmiddellijke omgeving.
Ook het buurtrestaurant in Bon Vie, “De Ontmoeting” met billijke prijzen, is in de directe omgeving. In Bon Vie worden ook allerlei activiteiten georganiseerd.

Er is voldoende parkeerrruimte en er is een bushalte voor de bus naar Tiel en Vianen. Centrum Culemborg en NS-station zijn op plm. 20 minuten loopafstand.

In onze gemeenschappelijke ruimte, die wij Montparnasse hebben genoemd, vinden allerlei activiteiten plaats zoals:
Klaverjassen, diverse workshops zoals bloemschikken, borduren en kerststukjes maken regelmatig is er een handwerkmiddag.
Met Pasen is er een Paasbuffet, zomers een barbecue en met Kerst een kerstbuffet.
Op Nieuwjaar is er een Nieuwjaarsborrel.

Al deze activiteiten worden door de bewoners zelf gerund.

Voor festiviteiten van de bewoners zoals verjaardagen, bruiloften e.d. kan Montparnasse tegen een kleine vergoeding worden gebruikt.

In ons gebouw is een bescheiden fitnessruimte waar tegen een kleine jaarlijkse vergoeding gebruik van kan worden gemaakt.
Op maandagochtend wordt door een aantal bewoners gewandeld.

In ons gebouw is een AED aanwezig. Een flink aantal bewoners heeft een cursus reanimatie gevolgd hiervoor wordt elk jaar een herhalingscursus gegeven.